Inscripció

Inscripció tallers de 5 hores:  60€ cada taller43€ cada taller per els membres de clubs de producte del PTCBG) coffee break inclòs. A excepció del taller del dia 18 de maig que té un preu especial de 20€.

Forma de pagament: transferència bancària a La Caixa: ES07 2100 8101 9122 0002 6727, referència nom del taller i de la persona inscrita (es demana passar còpia de la transferència per correu electrònic a jornades@costabrava.org o per fax al núm. 972 22 15 70 indicant nom del taller i les dades assenyalades en aquest formulari).

Terminis d’inscripció:
Les dates límit d’inscripció als tallers són les següents:
- Què has fet avui per a vendre més? (27 d’abril): data límit inscripció (24 d’abril)
- LinkedIn (9 de maig): data límit inscripció (4 de maig)
- La sostenibilitat: una oportunitat per a les empreses turístiques i els destins (18 de maig): data limit inscripció (12 de maig)

Les places als tallers són limitades (35 persones per taller).

Per a més informació jornades@costabrava.org

DADES INSCRIPCIÓ:

El vostre nom i cognoms (obligatori)

Empresa

Cárrec

Pàgina web

El vostre e-mail (obligatori)

Twitter

Telèfon (obligatori)

DADES FACTURACIÓ:

Raó Social

NIF

Adreça fiscal

Població

Codi postal

TALLERS:
 Què has fet avui per a vendre més? LinkedIn La sostenibilitat: una oportunitat per a les empreses turístiques i els destins Mesurament integral digital mitjançant un quadre de comandaments Web semàntica

AVÍS LEGAL: Les dades que ens proporcioneu s’incorporaran al fitxer Usuaris formació, creat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb finalitats d’inscripció i gestió de les activitats de formació organitzades pel Patronat. No seran cedides a terceres persones. Entenem que en prémer “Enviar”, ens autoritzeu a portar a terme aquest tractament. En qualsevol moment podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les, oposar-vos al seu tractament o donar-vos de baixa adreçant-vos al Patronat.

He llegit i accepto les condicions

Cal acceptar les condicions legals abans de fer click al botó enviar.