Creació i comercialització de producte oleoturístic

Laura Masramon,

Dia: dilluns 27 de març
Horari: de 09.00 h a 13.00 h
Lloc:
Can Guitart (C/ Relliquer, 60) – Espolla

Contingut: L’oleoturisme és un concepte molt més ampli que el d’oferir una visita al trull i un esmorzar al costat d’una premsa o d’un olivar, és un turisme que s’engloba dins el turisme slow, és a dir, que viatja o fa escapades a la cerca de comprendre una cultura, de tastar la gastronomia local, d’aprendre un relat que puguin recordar i de connectar amb les persones que li estan oferint aquesta vivència.
En aquest taller on narrarem el relat de la cultura de l’oli a l’Empordà, i explicarem com crear productes oleoturístics coherents, complets i atractius. Farem un repàs de quina és l’actual imatge pública de la nostra destinació oleoturística i dibuixarem quina hauria de ser en un futur, per marcar-nos les línies estratègiques a seguir. I finalment veurem com implementar un Pla de Comercialització per tal que els nostres productes tinguin èxit en el menor període possible de temps.

Preu: Gratuït per a tothom (*en cas de no assistir sense previ avís mínim de 72hores, hi haurà una penalització de 15€+IVA )

INSCRIPCIÓ