Introducció a la gestió de dades turístiques per a destinacions competitives i sostenibles

Rafael González, expert en innovació en intel·ligència turística, amb àmplia experiència en el disseny i implementació de sistemes i visors de dades per a destinacions municipals, comarcals, provincials i autonòmiques. Soci director de l’empresa Vivential Vaulue i ha estat seleccionat dins dels 150 professionals més influents del turisme de l’Estat.

Dia: dimarts 28 de novembre
Horari: de 9h a 14h
Lloc:
a determinar

Contingut: sessió pràctica i participativa en què posarem en context la Gestió de Dades Turístiques (GDT), el desplegament d’una estratègia de GDT i dinàmiques i casos d’estudi que permetran respondre qüestions rellevants per a la destinació com:

  • Com incorporar la gestió de dades en l’estratègia turística de competitivitat i sostenibilitat?
  • Com seleccionar eines i solucions d’intel·ligència turística adaptades a la realitat, segment i mida de cada destinació?
  • Com establir un full de ruta a mida de la teva destinació en base a l’estat actual de dades i la definició de prioritats a curt i mig termini?

Observacions: places limitades. Formació adreçada a tècnics i gestors de destinacions turístiques de la provincia de Girona dins l’àmbit municipal, comarcal i provincial.

Preu: Gratuït adreçat a membres (*en cas de no assistir sense previ avís mínim de 72hores, hi haurà una penalització de 15€ +IVA) En cas de disposar de places per a no membres, cost de 60€.

INSCRIPCIÓ