Inscripció

Formacions online: les formacions online són gratuïtes per membres de clubs de producte. En cas de no assistir a la sessió per motius injustificats i sense previ avís de 72h hi haurà una penalització de 15€ + IVA per participant. L’assistència d’empreses no membres té un cost de 40€, excepte la sessió del dia 12/12 que és gratuïta i oberta a tothom.

Formacions presencials: gratuïtes pels membres de clubs de producte. En cas de no assistir a la sessió per motius injustificats i sense previ avís de 72h hi haurà una penalització de 15€ + IVA per participant. L’assistència d’empreses no membres té un cost de 60€.

Terminis d’inscripció:
Les dates límit d’inscripció a les formacions són les següents:
7/12 Estalvia energia i diners a la teva empresa (12/12)

Per a més informació jornades@costabrava.org

  DADES INSCRIPCIÓ:

  El vostre nom i cognoms (obligatori)

  Empresa

  Càrrec

  Pàgina web

  El vostre e-mail (obligatori)

  Twitter

  Telèfon (obligatori)

  DADES FACTURACIÓ:

  Raó Social

  NIF

  Adreça fiscal

  Població

  Codi postal

  MEMBRE CLUB DE PRODUCTE DEL PATRONAT:
  NO

  SESSIONS:
  28/11 Introducció a la gestió de dades turístiques per a destinacions competitives i sostenibles12/12 Estalvia energia i diners a la teva empresa

  PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

  He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*