Inscripció

Formacions online: degut a la conjuntura actual, les formacions online són gratuïtes amb prioritat per membres de clubs de producte, ja que les places són limitades. En cas de no assistir a la sessió per motius injustificats i sense previ avís de 72h hi haurà una penalització de 15€ + IVA per participant.
Formacions presencials: 43€ membres de clubs de producte (60€ no membres). La jornada Moments té un cost de 50€ i exclusiu per a membres.

Terminis d’inscripció:
Les dates límit d’inscripció a les formacions són les següents:
– 30/11 Jornada Moments *adreçat a membres de clubs de producte del PTCBG
– 14/12 El valor del metaverse – noves experiències, noves oportunitats de negoci

Per a més informació jornades@costabrava.org

  DADES INSCRIPCIÓ:

  El vostre nom i cognoms (obligatori)

  Empresa

  Càrrec

  Pàgina web

  El vostre e-mail (obligatori)

  Twitter

  Telèfon (obligatori)

  DADES FACTURACIÓ:

  Raó Social

  NIF

  Adreça fiscal

  Població

  Codi postal

  SESSIONS:
  30/11 Jornada moments *adreçat membres clubs de producte del PTCBG14/12 El valor del metaverse - noves experiències, noves oportunitats de negoci

  PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

  He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*